За нас

наем

Улесняване на наемането на програмист Bootstrap в България


Намирането и запазването на специализиран програмист Bootstrap може да бъде доста предизвикателство за някои компании. Но не за нас. Имаме стриктен процес на наемане, за да проверим правилно нашите разработчици Bootstrap в България. В допълнение към нашите теоретични тестове, талантите трябва да показват практически и практически опит в развитието на умения.

Bootstrap е мощна, безплатна и с отворен код уеб-рамка за проектиране на уеб сайтове и уеб приложения. Рамката беше първоначално разработена в Twitter като рамка за насърчаване на последователността на различните устройства. В третата версия на bootstrap е възприела подхода Mobile-First, който по подразбиране набляга на отзивчивия дизайн.

Високо търсене на програмисти Bootstrap

Фактите са ясни. Търсенето на висококвалифицирани таланти в развитието на умения е по-високо от предлагането. Това създава огромен недостиг на пазара. Нашата мисия е проста: Хънт, наемайте, запазвайте най-добрите Bootstrap програмисти в България. Това позволява на нашите клиенти винаги да остават пред кривата.

В сърцето на Източна Европа

Team Extension се намира в Букурещ, Румъния. Като начален център, Букурещ има много предимства, включително високоскоростна Fiber Optic интернет връзки (Румъния бе класирана на пети най-добър в света за скорост на интернет връзката от bloomberg.com), ниски оперативни разходи и режийни разходи; плюс богатство от талантливи технически таланти. Като се има предвид нарастването на необходимата предприемаческа култура на самодостатъчност и гъвкавост, което създаде укрепващ се бизнес сектор, богатство от технически умения и ресурси, които говорят английски.

Нашите служители са от значение

Ние от Team Extension SRL вярваме, че успехът на нашия бизнес зависи в голяма степен от щастието на нашите служители, независимо от това, което строим, измисляме или продаваме. Ние поставяме нашето пълно доверие в техния технически талант и растежа в нашата организация; просто защото не можем да се движим напред и да растем без нашите екипи.

Това е истинската разлика между спечелването и загубата по наше мнение.

Наемете специализиран разработчик Bootstrap