международен
Development Centers
Езици
Разработчици при поискване

Разработчици при поискване

Защо фирмите Nearshore?

Защо фирмите Nearshore?

Моделът "nearshore" е описан като всяко място за аутсорсинг близо до неговия първичен пазар (т.е. страните от Източна Европа към страните от Западна Европа). Team Extension® използва този модел и се разширява, като добавя американски начин за правене на бизнес и швейцарски мениджмънт, като осигурява постоянно наблюдение на своите ресурси. Този модел популяризира следните предимства на нашите клиенти:

  • Близост и часова зона
  • Културна афинитет и лекота на бизнес > Управление на очакванията
  • Лекота при адаптиране по отношение на проекти
  • Достъп до рядък, ценен и специализиран талант
  • IP
  • Клиентите могат да се фокусират върху основната си дейност

    Тези предимства представляват най-елементарната форма на стойностно предложение са привидно достъпни за всяка компания, която установява в близост до място, както и за опитен професионалист в глобален снабдяване може лесно да бъде оправдана.

Защо лицата на свободна практика се отдалечават от независимостта?

Защо лицата на свободна практика се отдалечават от независимостта?

С един поглед freelancing е разглеждан като освобождаващ начин да изкарват прехраната си, когато свободният работник има пълен контрол на времето си. Въпреки че този тип работна среда е високо оценена, тя идва с много недостатъци. Много хора на свободна практика могат да изминат няколко дни, без да имат взаимодействия лице в лице с никого. Този вид пълна самота не работи, животът без колегите може да бъде самотен и неудържим. Дори и малки неща, като липсата на малки разговори, могат да оставят един свободен работник самотен. Освен че се чувства самотен и не е част от екипа, един свободен работник винаги се тревожи за следващия си проект, за да запази финансовото си състояние на повърхността. Причини като тези карат фрийланците да се присъединят отново към корпоративния свят, където отново могат да започнат да се чувстват отново част от екипа и да получат финансова сигурност. Ние от Team Extension® се нуждаем от нашите ресурси, за да намерим щастие и на свой ред, успех в кариерата.
Нашият талант е подбран

Нашият талант е подбран

Ние използваме талантливи англоезични разработчици, които са експерти в нови и предстоящи мобилни и уеб технологии. Нашият талант е посветен, лоялен, творчески и насочен към постигането на резултати. Всички наши разработчици са преминали изследвания и са завършили BS / MS в компютърните науки, както и сертификати във всяка от техните области. Нашите разработчици са задължени да завършат непрекъснато обучение в съответните си специалности, за да останат в крак с последните тенденции и технологии.

Дълголетие на отбора

Дълголетие на отбора

Нашата компания следва модела за разширяване на екипа (TEM), който гарантира, че нашите разработчици, независимо от ранга, стават основна част от проекта на клиента. След като талантът е натрупан в екип на проекта, те са изцяло посветени на проекта. Гарантираме, че нашият талант е посветен само на един проект, а не на множество. Нашият модел предлага гъвкавост на ресурсите ни, за да работим на сайта на нашите клиенти, от една от нашите две места в Букурещ или дистанционно през нашия портал. Ние не вярваме в набирането на ресурси за многобройни проекти тъй като това затруднява качеството на продукцията на разработчика, както и нашето партньорство с нашите клиенти. Ние в Team Extension® вярваме, че изграждаме и поддържаме нашите взаимоотношения и постоянно осигуряваме качество.

Конкурентно ценообразуване

Конкурентно ценообразуване

Нашият модел (TEM) позволява на нашите клиенти да се наслаждават на лукса при наемането на проверени разработчици при поискване и свързаните с тях ползи, както и допълнителната полза от ниските цени на Team Extension SRLs. На нашите клиенти се гарантира заключена цена, която предпазва клиентите от надхвърляне на бюджета. В допълнение към нашите конкурентни цени, нашият модел TEM също така позволява на клиента да увеличава или намалява операциите си с по-кратко предизвестие, без да се отразява на крайната им линия.

2008

Established

+60

Страстни членове на екипа

+36

Countries

7

сервизни помещения

ISO 9001:2015

Certified
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ЧленCCER Член
Team Extension ANIS ЧленANIS Член
Team Extension ISO 27001:2018 Certified OrganizationISO/CEI 27001:2018
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Готови ли сте да заведете бизнеса си на нови висоти?

Готови ли сте да заведете бизнеса си на нови висоти?

Наемете най-добрите разработчици, инженери, програмисти, програмисти и консултанти в България.
Fortune 500 и стартиращите фирми избират разработчиците на Team Extension за своите критични софтуерни проекти.

Наемане на посветени програмисти в БългарияКак работи?